Concept

Heeft u thuis of op uw bedrijf iets te vieren en wilt u er zelf zo weinig mogelijk aan doen?  ‘Chef & Sloof’ heeft voor u de oplossing.

Of het nu een schaal borrelhapjes is, of een compleet verzorgd buffet of een luxe 7 gangen diner, met ‘Chef & Sloof’ haalt u kwaliteit in huis. We koken uitsluiten met verse producten en daar waar mogelijk met biologische producten. U bepaalt wat u wilt eten en hoe uw feest moet worden aangekleed.

Huiskamerdiners kunt u bij ons genieten maar als u wilt komen wij ook bij u thuis. Wij nemen dan onze eigen spullen mee en leveren uw keuken na het diner weer schoon af.

Voor een catering kunnen wij naast de gerechten ook zorgen voor statafels, serviesgoed, bestek, glaswerk, buffettafels, partytenten en chafing dishes. U kunt ook kiezen of u personeel wilt om het buffet te begeleiden en eventueel dranken uit te serveren.  

Wie zijn wij?

Wessel Deen en Renée Wouwenaar-Deen.

Wessel heeft een passie voor koken en al jaren sluimerde ergens in zijn achterhoofd de wens om meer met zijn kookkunsten te doen. 

Uiteindelijk heeft hij de stap gewaagd en is zijn eigen bedrijf begonnen  dat zich richt op catering en exclusieve huiskamerdiners.

Zijn vrouw Renée helpt hem daarbij maar laat de bereiding van de gerechten graag aan Wessel over.

Blijven slapen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u gasten heeft die van ver komen en ’s avonds liever niet meer rijden. Wij hebben een aantal bed & breakfast adressen waar u uw gasten eventueel kunt onderbrengen.

Muziek?

Wilt u muziek, dan hebben wij een leuke band die u kunt huren.

Informatie

Voor meer informatie over  de muziek en de Bed & Breakfast adressen, klik danHIER.