Catering

 

Wij kunnen de catering in verschillende vormen aanbieden.

  • Lopend buffet waarbij alle gerechten op buffettafels worden uitgezet.
  • Kleine hapjes die door ons worden uitgeserveerd.
  • Heeft u een gelegenheid waarbij u in de loop van de middag uw gasten uitnodigt en u wilt toch dat zij aan het eind met een voldaan gevoel naar huis gaan, dan serveren wij substantiële hapjes die ‘de maag vullen’.

We hebben geen standaard buffetten maar gaan samen met u de gerechten uitzoeken. Alle gerechten worden door ons vers bereid.

Uiteraard kunnen wij ook de dranken en alle andere materialen leveren. Indien gewenst kunnen we ook personeel  ter beschikking stellen.

Minimum aantal personen voor een buffet is 25.

 

Hapjes

  • Kwarteleitjes met roodlof en truffelmayonaise
  • Eendenborst met sherrypruimen
  • Knoflooktoast met makreelmayonaise
  • Toaststerren met bieslookroom en gerookte kip
  • Garnalenspiesjes in chilisaus
  • Engelse blackstick blue kaas op vijgen-amandelbrood
  • Spaanse gehaktballetjes
  • Vietnamese gehaktballetjes
  • Roodbaarsfilet met basilicum in krokant spek
  • Zeeuwse Oesters
  • Garnalencocktail met sinaasappel en munt
  • Pittige knoflookchampignons
  • Champignons in witte wijn en spek
  • Zalm in honing-teriyakisaus
  • Tonijn in sojasaus met sesam

Substantiële hapjes

  • Op Chinese thee gerookte eendenborstfilet met  groenten en een misosaus
  • Huisgemaakte gravad lax met een huisgemaakte mosterd-dillesaus
  • Cocktail van Hollandse garnalen met avocado, grapefruit  en huisgemaakte whiskeysaus
  • Carpaccio van runderhaas met bosui, gember op kroepoek
  • Gegrilde Coquilles Met Hazelnoot-Vinaigrette
  • Speenvarkenbout met honing en tijm
  • Indische varkenshaassaté
  • Pikante kiptortillas
  • Haring in crème fraiche, gember en knoflook
  • Haring met radijs en gefrituurde prei

Huisgemaakte soepen

  • Groentesoep
  • Kippensoep
  • Tomatensoep
  • Heldere ossenstaartsoep met cantharellen
  • Paprikasoep met garnalen
  • Kokos-citroensoep met gegrilde garnaal

Salades

  • Luxe vissalade met paling, zalm, makreel en Hollandse garnalen
  • Luxe vleessalade met ham, paté, rollade, rosbief en carpaccio
  • Huzarensalade
  • Zalmsalade
  • Kip-selderijsalade
  • Pastasalade met sperzieboontjes
  • Lauwwarme salade van gamba’s en een gember –appeldressing
  • Frisse groene salade met perzik en scampi
  • Witlofsalade met peer en appel
  • Zomersalade met haricots verts
  • Insalata caprese – mozzarella-tomaatsalade
  • Honingmeloen salade met verse munt
  • Griekse salade

Hartige taarten

  • Pesto-ricottataart
  • Zalm-broccollitaart
  • Wortel-preitaart met kerrie
  • Italiaanse salamitaart

Stoofschotels

  • Belgische stoofschotel van rundvlees met abdijbier
  • Varkenshaas in champignonroomsaus
  • Noord-Afrikaanse stoofschotel met lamsvlees
  • Vitello tonato – kalfsfricandeau met tonijnmayonaise
  • Pollo cacciatora – Italiaanse jagersstoof met kip
  • Neua pad nam man hoi – gebakken rundvlees met oestersaus
  • Brasato al Barolo – gemarineerd rundvlees met barolosaus
  • Turkse stoofschotel met lamsvlees, kaneel, vijgen en banaan
  • Captains dinner
  • Stamppotbuffet